mandag den 22. juni 2015

Tag en test

Jeg er en luder af de sociale medier. Jeg bruger lige så meget tid på de sociale medier, som mænd (ikke) bruger på at surfe porno - og det siger ikke så lidt!

Facebook er ved at drukne i intetsigende tests, ligefra hvad dit lykketal er til hvad du burde arbejde som, hvis du havde levet i år 1436. Med andre ord helt igennem seriøse tests!

Alligevel er der mange (inkl. mig selv) der tager den ene test efter den anden. Og jeg må ærligt indrømme at jeg har ædt ALLE tests råt, hvilket har medført at jeg har overvejet at skippe mit job, hvor jeg får en nogenlunde fast hyre, til at springe ud som åndelig rådgiver udi rådgivning på det helt rigtige navn til brune kæle-bæltedyr velvidende en anden test gør mig helt klart, at jeg burde sige mit job op og blive professionel poledancer. Selvom jeg helt sikkert vil komme til skade, da en tredje test gør mig ganske klart, at jeg er klodset, og det er et mindre mirakel, at jeg ikke skal gå med pernanent halskrave!

Jeg har aldrig offentliggjort mine resultater, indtil i dag, hvor jeg tog en(ndnu) en test, som mente at det pæneste ved mig er min mave!

Den lader vi så lige stå lidt...

Ved den test godt at jeg er 40 år gammel OG har født to børn?
Ved den test godt HVOR de der børn befinder sig, til de vejer 3000-4000 gram?
Og en anden test har tydeligvis slet ikke styr på HVORDAN de der børn kommer UD af maven (der er det pæneste på mig)
Hvis maven er det pæneste på mig, så ser meningsmålingerne ikke decideret gode ud på resten af ja mig... Eller fremtidige tests for den sags skyld...

Med disse ord, og en mave der er fyldt med kanelkiks fra Rema1000 fra en pakke med ca 21 kiks, vil jeg gå i seng og sove til den (utroligt) lyse morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar