søndag den 29. marts 2020

VANVID 19

VANVID 19

Efter et par ugers isolation, har Danmark været på den anden ende!

På trods af en lettere intens stemning på landets hopsitaler, på grund af en truende pandemi og deraf følgende mangel på diverse, hvor man desuden har hidkaldt alle de der kan, og har noget at tilbyde rent sundhedsfagligt, til at være i beredskab. 
På trods af at folk dør i hobetal ude i verden og verden er på randen af opløsning, så afholder det så sandelig ikke Danmark fra at padle rundt i egen andedam (med nogenlunde afstand til hinanden).

Parcelhus-Danmark været i  dyb dyb krise, over de manglende muligheder for at komme af med haveaffaldet!

Den stolte Tinka nissehue-nation har talt igen!
Med en flaske Round Up i hånden, og minderne om en Kählervase de aldrig fik, har de danske parcelhusejere talt!

“Vi kan ikke klare mere modgang, og hvis vi ikke kan komme af med den gigantiske byrde af afklippede grene (og i så rigelige mængder, fordi der ikke har været andet at tage sig til, nu man hverken kan tage til Bingo eller på familietur til det nærmeste storcenter) og visne blade, så smider vi det i naturen, ellers får vi et sammenbrud!!!”

Meget kan man byde en velfærdsnation, men at tage hovedet ud af røven på sig selv, er tilsyneladende for meget forlangt!
Det sidder selvfølgelig også meget langt oppe og godt fast, så det kræver en manøvre man ikke hidtil har set, at skulle gøre et SÅ drastisk tiltag! - og her er etablering af 7-8 nye pandemiafsnit indenfor rekordtid INGENTING!

Der er ingen grænser for den anerkendelse og respekt for de der er villige til at lægge hele deres hverdag om.
Uhhhh ha! DEM beundrer vi!

Men når det kommer til os selv, og vores egne behov ikke dækkes, SÅ er fanden løs i Laksegade!!! (Selvfølgelig med afstand, og hamstret håndsprit i lommen)
De basale behov er jeg med på skal dækkes, bevares! Men selv de basale behov kan ændres fra overflod til ja, netop BASALE! Vi har bare glemt hvad der er need to have, og hvad der er nice to have... (en pæn have er i min afstumpede verden NICE to have)
-og i en (relativt kort) tid som denne, så skulle det være muligt at slække på disse behov, hvis vi slår lidt knuder på os selv - hvilket jeg godt kan se bliver lidt besværligt, når man samtidig har hovedet oppe i røven på sig selv...

Gå hellere ind og tag jeres Tinka nissehue på! Nyd jeres Kählervase, sorter lidt i dyrekortene fra Billeren og tag hovedet ud af røven - den er ikke en hat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar