lørdag den 25. juni 2011

Ninja på tur!

Så kom den store dag langt om længe, hvor alles yndlings-ninja skulle på tur til den store store by København! Uhhhh...

Problem nummer 1: Det er ikke engang fire-toget jeg kommer ind med, hvilket ville have gjort denne rejse-montage en anelse mere autentisk i "Jyde sætter en masse andre jyder stævne i en by, hvor man som residerende jyde begynder at tale næsten-svensk..." 

Løsningsforslag til problem nummer 1: Det er langt mere provinsielt at ankomme til København UDENFOR primetime... -eller måske er det bare mere dekadent, eller kikset... Og det der med dialekten, så er der vel grænser for HVOR personlighedsspaltet man kan blive... Jeg skifter dælme ikke dialekt efter hvor jeg fysisk befinder mig. Det er jo ikke et andet land jeg skal til, selvom det ligger faretruende tæt på sverige. Men i sverige pråter jag inte svenska.

Problem nummer 2: Man kan først gå på nettet i Århus!!! WTF??? -og netadgang koster 30,-!!! WTFF??? -man kan garntrisse ikke engang downloade porne eller andre ting, der kunne hente det tåbelige beløb ind igen. 1# klasse har selvfølgelig frit internet, Kusmi-te, aviser OG tæpper!!! Ikke så sært det ikke swinger for visse segmenter i DSB-familien! Forskelsbehandling sætter dansken i trods! TRODS blev der sagt! -og hvem helvede gider sidde med gennemlumrede tæpper? -bare fordi man kan...

Løsningsforslag til problem nummer 2: Man skider hul i netadgangen fra computeren og går på nettet via sin mobil! 

Problem nummer 3: Det sæde, undskyld STANDARD!!! -sæde jeg er blevet tildelt er så nok det ENESTE! sæde i heeele toget, hvor man ikke kan justere ryglænet, fordi juster-ryglænet-dimsen er defekt! Arrrrgh!

Løsningsforslag til problem nummer 3: Jeg har ikke behov for at læne mig mageligt tilbage. Dels fordi en magelig tilbagelæning unødigt vil eksponere min mave, der endnu ikke har fundet ud af at VI LØBER!!! og at løb SLANKER!!! -og dels fordi det er yderst akavet, at skrive på tastaturet i en magelig tilbagelænet position, hvilket jeg via grundige studier fra sofaens dyb absolut kan bekræfte!

Problem nummer 4: Jeg kører baglæns!!! Eller det er jo ikke en fejl, for havde jeg kørt fremad, siddende i mit tildelte sæde, så ville jeg snart være i Frederikshavn, så baglæns er godt! -altså undtagen for mit medfødte vestibulære kollaps. Men kvalme og køresyge er vel bare en midlertidig gene, der kan drikkes væk i dyr starbucks kaffe, som DSB på én eller anden uforklarlig måde har fået tilranet sig et parti af, og som sælges til favørpris! -hvis man synes 25,- er favørpris for en kop kaffe... Jeg gør, men kun fordi jeg er en sucker for alt der klinger af lidt mere end Karat... Snobbet? Ja for helvede!

Løsningsforslag til problem nummer 4: Se problem nummer 7 og løsningsforslaget herpå.

Problem nummer 5: Jeg kan ikke få fat i Stine!!! Stine, som jeg skal residere hos i de to døgn jeg frekventerer hovedstaden! Stiiine, hvor eeer duuu???

Løsningsforslag til problem nummer 5: Stine KAN rent faktisk være på arbejde! Ja, det er der faktisk nogle der praktiserer!!! OGSÅ EFTER klokken 15.00!!! 
UPDATE!!! Stine VAR rent faktisk på arbejde!!! -martyr...

Problem nummer 6: Jeg kan ikke finde stjernekasterne!!! Bliver nødt til at købe nogle, så Anitas isdessert, eller Isbombe!!! kan bliver serveret som en sådan bør serveres. I et brusende hav af ild! Sådan burde de fleste ting i øvrigt blive serveret. Det ville sgu da sætte lidt fut i sagerne (i ordets bogstaveligste forstand, eller kan man skrive det, uden tankerne ledes hen på tog? Nå, men med fut mener jeg altså: som i at futte ting af...)
Så så man lige mig, sidde i vogn 22 STANDARDplads 72 med min medbragte salat serveret i en overflod af ild! FTW!!! 

Løsningsforslag til problem nummer 6: Har nu en oplagt mulighed for at opgradere fesne stjernekastere til FONTÆNER!!! (og gemme et par stykker til togturen hjem på søndag...)

Problem nummer 7: Nu er vi nået til Århus, og toget ændrer kørselsretning, således jeg nu kører fremad, i stedet for baglæns, hvilket giver mig følelsen af allerede at være på vej hjem igen. Frederikshavn tur/retur... 

Løsningsforslag til problem nummer 7: Måske er det nøje udtænkt af kloge PhD'er og andet godtfolk, at man ændrer kørselsretning, når man ca. er halvvejs, så ALLE får kørt lidt fremad og lidt baglæns... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar