fredag den 22. oktober 2010

Dagen i går sluttede nok lidt senere end planlagt. Satans til Mario Kart!!!

I hvertfald startede dagen i dag en del tidligere end planlagt!

Karla startede SIN dag med at skrige! og skrige! og skriiige!!!
Mor startede dagen med at kokkerere pandekager, efter hun havde fået Karla til at holde op med at skrige og skrige og skriiige...

Pandekager blev høvlet indenbords noget hurtigere end de blev produceret. Og børnene var glade igen. Mor var i i den grad vågen OG havde endnu engang ædt sig til en massiv kvalme i pandekager. Will I ever learn???

-kan man vænne sig til kvalme? Jeg ved det ikke... og kan man vænne sig til sure opstød med et ikke uraffineret touch af pandekager, syltetøj og sukker... ikke urealistisk!

Efter den totalt Lene Hansson/Ninka/Chris McDonaldske morgenmad, som både indeholdt soyamælk i kaffen, jordbær i marmeladen og sukker er da også et NATUR-produkt!!! -var det tid til leg på legepladsen.

Klammerten prøvede at dominere en labrador, hvilket ikke heeelt gik efter planen. Men det var, mellem os sagt, nok fordi den var ved at gå ud af sit lille behårede brune skind af liderlighed... -Mere held havde Klammerten, da den mødte Balder!!! -der tilsyneladende var ligeså liderlig!!! Uhhh det var et ækelt syn...
Klammerten blev eskorteret til gemakkerne! -hvor den så, som en anden Julie, stod og hoppede og gjorde sig til i terrassedøren overfor Romeo (Balder)

Da det begyndte at regne, trak vi ind til den ukomfortable og meget ferie-center-agtige sofa. Mario Kart din gamle trækker-dreng! Man kan altid regne med dig... Aage faldt i søvn INDEN frokost, og ditto moren. Emma holdt skansen og førte team Ninja til tops i Nintendo-land.

Frokosten blev indtaget sammen med eftermiddagsmaden. Findes der mon et brunch-ligende ord for det??? -det findes i hvertfald ikke på godmor.dk... har ikke tjekket ukonstruktivmor.dk endnu...

Efter frokost var det tid til ponyridning. Dot, som en lille fede shetlænder hed, og formentlig stadig hedder, gjorde sit arbejde til UG på små korte, men usandsynligt robuste, ben. Man kunne jo bruge femkroner til at sko den lille bitte hest med. Jeg var meget letter over, at Klammerten ikke var inviteret med til ponyridnings-festen, for den ville seriøst tro Dot var en Chihuahua! -en overvægtig én af slagsen, but still...

Midt under ponyridningen kom barnefaderen! Og så var den ferie ødelagt!!! Fnis fnis...
Børnene var helt vilde over gensynet med "ham", og moren var da heller ikke så upåvirket, som hun ville påstå at være for 24 timer siden.

Der blev sunget, hygget, sunget, leget og hygget lidt mere (også selvom "han" var der)...
Ej, nu skal jeg nok være ordentlig...

Efter aftensmaden, det til afveksling blev indtaget i lejligheden, var det SVØMMETID!!! Woo Hooo!!! -Eller wooooo... eller wrææææl... Aage var IKKE parat til at opgive sit navn og konvertere til "lille henrivende Inge"!!! Men det blev hun efter tyve minutter i bassinet. Hun var i hvertfald hverken bleg for at drikke klorvand i forbindelse med dykning, og kaste lidt karrysalat fra aftensmaden op i vandet, ELLER springe i vandet/mors arme fra kanten på bedste kamikaze-maner. Hun er frygtløs hende der Aage...

Efter koncerten på ca. en time, faldt Aage omkuld i bedste rock 'n' roll stil-midt under showet, med lidt bræk/klorvandsrester i mundvigen... -men stadig cool, fordi jeg VED hun har zebrastribet net-ble på! "Rock 'n' roll killed my father... -and it killed my mother toooooo..." -der ER faktisk en sang!

Efter lights out, talte jeg i mobil en time med én jeg kender, som jeg rigtig godt kan lide, som vil være ham den store hvide fra Ghostbusters til Halloween... Hendes eneste skruppel i den sag er, om hun når at træne sin arm op, så hun kan bære sin nyeste ven på armen, som en accessorie. Han er dværg, men en tung dværg... -Er det egentlig socialt acceptabelt at sige dværg?... Hun er et godt menneske!

Nå ja, der er også kommet en ansøgning om optagelse i Kartellet jeg skal tage mig af inden sengetid...

Og så har jeg fået min 2. fan-mail... Ved stadig ikke hvordan jeg skal håndtere det. Indtil videre har jeg besluttet mig for at besvare ALLE fan-mails. -En overskuelig opgave, når det kun drejer sin om to om året...

Ferien lakker mod enden. Har lige fået en sms fra Ghostbuster-damen. Dragten er så stor at hun ikke kan gå. hun falder... Svarede: Intet problem. Vi får dværgen til at køre dig rundt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar