fredag den 19. oktober 2012

Højt at flyve -som man siger

Ja ja, så sprang ham der Felix ud fra 36,6 km højde her forleden under stor overvågenhed af verdenspressen.
36,6 km er jo også et stykke, kan man sige. Det er næsten lige så langt væk, som min kære mor bor fra mig...

Kald mig dum og uvidende, og jeg har bevidst ikke -som sådan, sat mig ind i det her postyr, men jeg troede jo faktisk "spring ud" Felix var ham der med håret fra TV... men det har jeg så fået styr på, at det IKKE er...

Jojo bevares, det kræver da sit at springe ud fra en sådan højde... Eller gør det? Altså udover at have nosser til at tage skridtet ud i (næsten) ingenting, hvad skal man så reelt kunne kunne? Kræver det nogle særlige kundskaber? Er det noget man sådan skal ha gået til? Og er der nogen der er bedre til at tage skridtet ud ingenting end andre?
Selve landingen er jo nok det der kræver mest. Det ville jeg i hvertfald tro... Men man har vel ikke mere fart på, i landingssituationen, bare fordi man har været en "anelse" højere oppe end det man plejer. Jeg mener, faldskærmen gør vel det den skal uanset højde?

Måske er jeg bare en sucker for færdigheder. Jeg kan godt lide at der er noget talent bag det man gør. Altså jeg mener jo også at alle kan løbe en marathon, det kræver ikke det store, altså udover træning træning træning, men ikke alle kan gøre det hurtigt. Det har selvfølgelig noget at gøre med træning træning træning, men også hvordan kroppens generelle forudsætninger er for at kunne løbe en marathon indenfor en given tid, og ikke alle kan klare det.

At være dygtig til at tegne kan alle blive, men det er den sidste detalje på værket der kræver talentet og den særlige forudsætning.

At springe ud fra 36,6 kilometers højde? Jeg tror faktisk godt jeg ku finde ud af det.

Men at løbe en marathon inden for 4 timer? No way in Hell...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar