fredag den 31. december 2010

måske ikke den iHurtigste...

Jeg er måske, eller helt sikkert, ikke den hurtigste hest i skuffen, men bestemt heller ikke den dummeste!

Det kan da godt være, at ALLE bare 100% styrer det der med iPods, iTunes, iLovers og iWhatever, men ikke jeg, for jeg har ikke beskæftiget mig med det.

Jeg fik en iPod af min søde mand, og han lagde musik ind på den, og så har den faktisk ikke været rørt siden. Altså overhovedet ikke rørt. Skulle den sælges, kunne der sagtens stå UBRUGT i annoncen... At der så er indgraveret Helle-babe på bagsiden, vil nok trække en anelse ned i gensalgsværdien... -eller hvem ved???

Nå, men så er det gået op for mig at ALLE rider på iBølgen, og man er sgu da ikke mere kontrær, end at man sadler iHesten og forsøger at følge med.

At der så i mellemtiden er kommet nyere af nyere af nyere generationer på iMarkedet, er måske en lille, men ikke uvæsentlig detalje...

Jeg har hidtil været meget trofast og loyal overfor min Creative muvo mp3 afspiller, der med sine omkring 32mb kunne rumme omkring 8 sange... Men 8 af verdens absolut bedste sange (med Cure)... Men måtte jo sande, at jeg måtte opgradere mig lidt på iFronten, så derfor tog jeg den intimiderende iPod frem i forgårs...

EDIT: Og nu er der så gået en dag mere i mellemtiden, så jeg tog den intimiderende iPod frem dagen før i forgårs.

Jeg havde en, og det indser jeg nu, ganske NAIV idé om at det ville forløbe smertefrit at få ekspederet mit musik ud af Creative, over i MacBookPro (15" -Martin, hvis du læser med her) og videre til iPod. Arhhhmen hvor svært kan det så være???

-og den lader vi lige stå lidt...

Det var virkeligt virkeligt virkeligt BESVÆRLIGT! -Eller det var umuligt!
UMULIGT -blev der sagt!!!

Mac'en kunne slet ikke læse musikken fra Creative'en, formentligt fordi jeg ikke åbnede det i det rigtige program, selvom der faktisk stod, at iTunes GODT kunne åbne musik fra det der noget som Windows bruger...

4 hjerneblødninger senere og tæt på adskillige skilsmisser -for det var jo fuldt ud Mortens skyld, at jeg ikke kunne finde ud af det, for det var jo HAM der i første instans 1) havde belemret mig med Creative'en og 2) siden ødelagde Creative-harmonien med iPoden!

Uanset hvad jeg foretog mig, så var der intet der virkede. Jeg gik i seng i vrede, og sov til jeg fik ondt i ryggen af at ligge i sengen.


Næste dag, altså i forgårs, eller var det i går? Nå, det kan jeg så ikke helt huske... Men i hvertfald fik jeg tanken, at Emmas windows-computer måske kunne læse min musik, og bim bam busse, så lå de på hendes computer. Så skulle musikken "blot" over på iPod'en... ikk'... ås'...
Og med lidt hjælp fra www og endnu en omgang iTunes, bare på anden computer, gik det (næsten) som at skære i blødt smør, at få musikken på den skide iPod!

Altså efter jeg ved et uheld fik ALT det i forvejen indlagte på iPoden slettet OG indstillet den til et andet sprog, med nogle skrifttegn jeg ikke anede eksisterede...

Men nu ligger verdens bedste musik på iPoden, efter KUN to tre fire dages intenst arbejde...
Og selvom det måske er den mest besværlige måde jeg bar mig af, så gjorde jeg det selv og helt alene SELV!!! Og selv-gjort er vel-gjort! -eller hvad man nu siger, når man ikke kan få andre til at gøre iArbejdet for én.

1 kommentar: