fredag den 29. november 2013

Fire walk with me

Eller næsten...

Mine ben er ikke på nogen måde lange! Overhovedet!!! Heldigvis er de så lange, at jeg lige akkurat kan nå jorden.

Det skulle så også vise sig at de lige akkurat er så lange, at de lige netop kunne nå hen til flammen på det stearinlys jeg en aften i sidste uge havde tændt for at skabe lidt hygge.

Halvt liggende i sofaen med stængerne mageligt placeret på bordet var jeg ved at ordne vigtige ting på nettet, da jeg til min store overraskelse OG forfærdelse (vi er nok ude i en 50/50 på dén der) ser der er ild i mine sokker!!! Altså vi snakker de sokker jeg har på!!!

Jeg ved faktisk ikke hvad der affødte reaktionen jeg vil beskrive senere. Var det den snigende, men alligevel kontante (over)ophedning af mine fodsåler, lugten af sveden uld/akryl? -blanding som sokkerne var lavet af, eller om det var de stikflammer der rent faktisk stolt og stoisk rejste sig fra mine fødder... Måske lige dele?

Dansen! Dansen jeg udførte for at slukke ilden var et kunststykke uden lige! En uskøn fusion af riverdance, cancan, jitterbug og en dans hvor højlydt akkompagnering vokalt er obligatorisk (ved ikke helt om en sådan dans ægte eksisterer, men mon ikke den gør) blev udført der midt i stuen MED en iPad i hånden OG to chihuahuaer, der troede det hele var en leg kreeret udelukkende til ære for dem, vimsende rundt i røgskyen... Aldrig har jeg sympatiseret mere med dem der går på glødende kul end den aften. Det var heldigvis ingen sag (som sådan) at vaske sodpletten af gulvet...

Sikke en aften... Den nat sov jeg dejligt, og frøs ikke om fødderne én eneste gang.

Må hellere få fat i asbestsokker, så jeg er forberedt på julens komme og det overforbrug af levende lys denne højtid fører med sig... Googler asbestgarn, og får nul hits. Pis os'

Julen er lysenes tid, hjerternes fest OG det tidspunkt diverse opsamlingsalbums reknkarneres (desværre)...
HVOR mange compilations mener musikbranchen de kan slippe afsted med at udgive? Jeg mener, Lars Lilholts greatest hits?!?! Har han overhovedet lavet ét eneste hit (der er værd at lytte til?). Dét har han tilsyneladende i følge reklamerne på tv. Det er også fint nok (eller nej, det er jo helt af helvede til faktisk), men når nu det SKAL være, og der absolut SKAL reklameres SÅ massivt for noget, jeg ikke formoder nogen med en lille smule musikalsk intregritet og respekt for sig selv gider købe, er det så absolut nødvendigt at spille små bidder (som føles uendelige) af ALLE tracks? Er de overhovedet klar over hvor stressende det er at skulle finde remoten til tv'et, for slet ikke at tale om muteknappen? Det er faktisk ret besværligt, og kunsten er at nå det hele INDEN reklamen når til min altoverskyggende hadesang i HELE verden "kald det kærlighed" åhhh jeg kan ikke beskrive med ord hvor meget jeg hader den sang! En dans ville kunne udtrykke det, og faktisk tror jeg min ild-i-sokkerne-dans ville være helt perfekt! Ville det ikke være forfriskende med en reklame (især i dette tilfælde) hvor der ganske kort bliver informeret om at idioten igen har udgivet en(dnu) en opsamling, og at den kan købes i en box med et sæt ørepropper og 20 mg Valium?

På en måde har jeg mere respekt for de der udgiver et helt nyt album op til jul, selvom det stadig stinker langt væk af julegave-luder. Thomas Helmig er én af dem, der efter eksorbitant lang tid i musikbranchen har regnet ud at der er gode penge i at udgive op til jul. Botox er jo en dyr hobby, også selvom man kan få den med rabat af sin nu allerede ekskæreste? Hallo Thomas H, du er en aldrende mand(sling), det gør ikke noget man har rynker. Slet ikke i din alder!
Jeg synes selv rynker giver karakteristik og udtryk i ansigtet. Jeg har intet imod rynker, og jeg kan endda finde dem både sexy og charmerende... ISÆR når de gennempløjer andres ansigter til et sandt delta-inferno af atrofieret underhudsfedt.
Men skulle jeg vælge mellem botox-prinsen og delta-kongen, så må det blive botox...
Med mindre man kan vælge at danse riverdance på glødende kul? For så tror jeg nok jeg vælger dét. Eller nårh nej, det HAR jeg jo prøver, så jeg tror bare jeg sidder over på det hele!