onsdag den 24. oktober 2012

On(d)sdag

Den her onsdag i dag, har været næsten lige så crappy, som onsdag i sidste uge var god!
-eller så god som en dag nu kan blive, når man konstant kan mærke sin puls i begge øreflipper efter en heftig omgang piercing med efterfølgende instant-strech...
Men onsdag i sidste uge var ægte god, og for at skabe ligevægt og harmoni, så måtte der komme en epic lorte-dag til at rette op på euforifølelsen af en god onsdag i sidste uge.

Min onsdag i dag startede med to børn der hylede inden de overhovedet var ordentlig vågne.
Stressfølelsen af at være kostbare ti minutter bagud er i den grad hysteri og angstprovokerende. Ti minutter er faktisk lang tid om morgnen, og hvorfor de føles længere og mere værdifulde om morgnen end på andre tidspunkter, det er der ingen der ved.

Katastrofalt sent på den, blev ældsten ikke fulgt ind i dussen, men sparket ud af bilen, som jeg dog havde taget farten en anelse af... -mest pga et sving... 
Og det var heldigvis kun tæt på jeg kørte ind i en pæl, fordi jeg havde travlt med at vinke og holde øje med at barnet, trods brutal aflevering, kom godt og nogenlunde helskindet ind i dussen...

Videre til yngstens børnehave... Hvor afleveringen gik foruroligende gelinde, hvilket jo i sig selv giver anledning til koldsved og indre uro... Men sådan kan én der dagen forinden fyldte 4 år (og sm skreg sig selv i søvn aftenen forinden på grund af frustrationer over hun ikke måtte spille Nintendo hele natten) jo være en overraskende (tikkende bombe) faktor.

Derefter (næsten) direkte fugleflugtslinje mod hospitalet. Eller så meget direkte fugleflugtslnje man nu kan tilbagelægge i en grønmeallic Renault Laguna stationcar fra 1967 aka "dødsfælden" der går i stå i tide og især utide... Og det er i hvertfald ikke fordi den person der fører det (u)stolte automobil ikke helt er omskolet fra diesel til benzinkøretøj...

Adskillige hasarderede manøvrer senere, bliver den katastrofale morgen reddet af en nattevagt der netop havde fået fri. Hej verdens bedste parkeringsplads!

Men det lidt bedre humør blev omgående manet i minus igen ved mødet med verdens tyndeste kaffe!

Heldigvis kunne jeg gå ind på operationsstuen med yndlingskollegaerne og gemme mig bag mundbind, kittel og skarpe instrumenter.

På vej hjem vil jeg råde bod på episk dårlig morgen ved at købe mine børn med boller og varm kakao. Manglede bare lige kakao og smør. Hvordan i helvede kan det lade sig gøre at bruge over 300,- i Fakta??? På smør (som godtnok var øko) og kakao? Jøsses...

Hjemme er børnene kun oppe at slås to tre gange mens menuen blev tilberedt, hvilket jo er ret godt klaret, dersom at riste tre boller og varme en gryde med kakao jo ikke er verdens mest avancerede traktement.

Det eneste gode der er at sige om utallige søskendeslagsmål er at det i den grad er udmattende. Så kamphønerne sov sødt og artigt allerede 19.15.

Summasumarum: god parkeringsplads og tidligt sovende børn.


Er der mere valium?

fredag den 19. oktober 2012

Højt at flyve -som man siger

Ja ja, så sprang ham der Felix ud fra 36,6 km højde her forleden under stor overvågenhed af verdenspressen.
36,6 km er jo også et stykke, kan man sige. Det er næsten lige så langt væk, som min kære mor bor fra mig...

Kald mig dum og uvidende, og jeg har bevidst ikke -som sådan, sat mig ind i det her postyr, men jeg troede jo faktisk "spring ud" Felix var ham der med håret fra TV... men det har jeg så fået styr på, at det IKKE er...

Jojo bevares, det kræver da sit at springe ud fra en sådan højde... Eller gør det? Altså udover at have nosser til at tage skridtet ud i (næsten) ingenting, hvad skal man så reelt kunne kunne? Kræver det nogle særlige kundskaber? Er det noget man sådan skal ha gået til? Og er der nogen der er bedre til at tage skridtet ud ingenting end andre?
Selve landingen er jo nok det der kræver mest. Det ville jeg i hvertfald tro... Men man har vel ikke mere fart på, i landingssituationen, bare fordi man har været en "anelse" højere oppe end det man plejer. Jeg mener, faldskærmen gør vel det den skal uanset højde?

Måske er jeg bare en sucker for færdigheder. Jeg kan godt lide at der er noget talent bag det man gør. Altså jeg mener jo også at alle kan løbe en marathon, det kræver ikke det store, altså udover træning træning træning, men ikke alle kan gøre det hurtigt. Det har selvfølgelig noget at gøre med træning træning træning, men også hvordan kroppens generelle forudsætninger er for at kunne løbe en marathon indenfor en given tid, og ikke alle kan klare det.

At være dygtig til at tegne kan alle blive, men det er den sidste detalje på værket der kræver talentet og den særlige forudsætning.

At springe ud fra 36,6 kilometers højde? Jeg tror faktisk godt jeg ku finde ud af det.

Men at løbe en marathon inden for 4 timer? No way in Hell...